Meer dan 230 recepten: van gestampte-olijvensalade met granaatappel en walnoot tot Koreaanse noedelsalade en van bietensalade met knoflookyoghurt en munt tot geroosterde broccolisalade met pompoenpitten en geitenkaas. Alle salades zijn in de basis vegetarisch en voor de liefhebbers aangevuld met ... Meer
Meer dan 230 recepten: van gestampte-olijvensalade met granaatappel en walnoot tot Koreaanse noedelsalade en van bietensalade met knoflookyoghurt en munt tot geroosterde broccolisalade met pompoenpitten en geitenkaas. Alle salades zijn in de basis vegetarisch en voor de liefhebbers aangevuld met vlees, vis en schaal- of schelpdieren. In dit boek vind je alles wat je nodig hebt om de lekkerste vinaigrettes en dressings te maken en ook leer je met welke smaakmakers, krokantjes en andere toppings je werkelijk iedere salade binnen een handomdraai naar een hoger level tilt.