Pizzabijbel

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten.... Meer

€27,50
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.

Titel
Pizzabijbel

Ondertitel
van Caprese tot Margherita en van Napolitana tot Quattro Formaggi

Auteur
Simon Giaccotto

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048836925

Aantal pagina’s
448

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,8 x 16,4 x 4,3 cm

Gewicht
1148gr

Tags
Italië
Groente
Vlees
Kookboek
Vis

Merken
Kookbijbels