Pastabijbel

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta... Meer

€27,50
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Titel
Pastabijbel

Ondertitel
van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Auteur
Roberta Pagnier
Lotje Deelman

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048836901

Aantal pagina’s
448

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,6 x 16,2 x 4,2 cm

Gewicht
1144gr

Tags
Opa en oma
Italië
Vlees
Kookboek
Vis

Merken
Kookbijbels