Olie, azijn, zout & zuur

Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakt... Meer

€20,95
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met 'Olie, azijn, zout & zuur' leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten, kruidenmengsels en meer. In 'Olie, azijn, zout & zuur' komen niet alleen diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen, fermenteren en infuseren, maar ook het heel eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als za'atar, selderiezout of het maken van chili-olie, dragonazijn en salsa brava. Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen, inleggen en fermenteren, stel je een fantastische provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de allerlekkerste producten als ingelegde citroenen, geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en hoofdgerechten.

Titel
Olie, azijn, zout & zuur

Ondertitel
drogen, inmaken, fermenteren, infuseren

Auteur
Johan Björkman

Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461432193

Aantal pagina’s
176

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
23,9 x 18,4 x 2,1 cm

Gewicht
667gr

Tags
Duurzaam
Groente
Kookboek
Fermenteren

Merken
Good Cook