Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelfopgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijkeIndiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijken snel te maken. Meera verzamelde voor haar ... Meer
Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelfopgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijkeIndiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijken snel te maken. Meera verzamelde voor haar boek meer dan130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties.Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel,tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt enzalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niette veel gedoe in de keuken wil.Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen. Begeesterd door haarmoeders recepten en die van haar voorouders besloot Meera deze teverzamelen en te noteren. 'Ik raakte echt in paniek bij het idee, dat als ik zeniet zou opschrijven, deze recepten voor altijd zouden verdwijnen,' zegt ze.MADE IN INDIA is haar eerste kookboek.'Maak ook de kip met 100 knoflookteentjes! En niet te vergeten de bovenvuur gerookte aubergines, kippenlevers in komijnboter masala en samosa'smet rode biet en feta. Bijzonder inspirerend!' Yotam Ottolenghi