Hoe bak ik brood

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is. Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook ... Meer

€22,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is. Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood. Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende bro¬den opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurde¬semstarter je eigen zuurdesembroden te maken. Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een inter¬nationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.

Titel
Hoe bak ik brood

Ondertitel
stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

Auteur
Emmanuel Hadjiandreou

Illustrator
Steve Painter

Uitgever
HarperCollins Holland
ISBN
9789023013730

Aantal pagina’s
176

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
26,0 x 22,3 x 2,2 cm

Gewicht
1033gr

Tags
Brood
Kookboek
Bakken