Het Upside Down-kookboek

Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek. De gerechten worden in omgekeerde volgorde opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces te ondersteunen, voeg de ingrediën... Meer

€24,95
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek. De gerechten worden in omgekeerde volgorde opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en maak het af met een deeglaag. Het leukste moment is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten ondersteboven staan van het resultaat! Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim. Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapés en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas & knoflook. Serveer doordeweeks een upside down spanakopita of een tatin van tomaten, feta & bieslook. Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk met bijgerechten & salades en met uiteraard een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten, baktechnieken en keukenequipment.

Titel
Het Upside Down-kookboek

Ondertitel
hartige & zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode

Auteur
Dominic Franks

Uitgever
Good Cook B.V.
ISBN
9789461433527

Aantal pagina’s
208

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
25,3 x 19,6 x 2,1 cm

Gewicht
854gr

Tags
Kookboek
Bakken
Groente
Vis
Vlees