De bijbel van de Spaanse keuken

Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden h... Meer

€29,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk.

Titel
De bijbel van de Spaanse keuken

Auteur
Raquel Palla Lorden

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048856039

Aantal pagina’s
496

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,7 x 16,2 x 4,5 cm

Gewicht
1238gr

Tags
Kookboek
Europa
Spanje
Vis
Vlees
Groente

Merken
Kookbijbels

Kleuren
Oranje