De bijbel van de Japanse keuken

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder m... Meer

€33,99
Verkoopprijs
Log in voor het zien van uw inkoopprijs. Heb je geen inloggegevens? Je kunt je kostenloos registreren.

Boekdetails

Samenvatting

De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.

Titel
De bijbel van de Japanse keuken

Auteur
Tosao van Coevorden

Uitgever
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789048848287

Aantal pagina’s
432

Bindwijze
Hardcover

Taal
Dutch
Afmeting
21,6 x 20,3 x 3,9 cm

Gewicht
1135gr

Tags
Japan
Groente
Kookboek
Vlees
Azië
Vis

Merken
Kookbijbels