Alleen barbecueën als de zon schijnt? Echt niet! Trek die grill uit de berging, trommel je vrienden op en kook de sterren van de hemel op een vuurtje. Ook in de herfst en winter. Sterker nog: júist in de herfst en winter. Met zijn allen in de kou rond een lekker warm vuurtje is namelijk nóg leuke... Meer
Alleen barbecueën als de zon schijnt? Echt niet! Trek die grill uit de berging, trommel je vrienden op en kook de sterren van de hemel op een vuurtje. Ook in de herfst en winter. Sterker nog: júist in de herfst en winter. Met zijn allen in de kou rond een lekker warm vuurtje is namelijk nóg leuker dan gewoon barbecueën. Na het eten lekker soezen bij de vlammen, wat rokerige muziek en zwoele blikken erbij, en je begrijpt waarom echte koks een vurige blik in hun smokey eyes krijgen, als ze de barbecue aansteken. Vooral als het buiten ijs- en ijskoud is. En barbecueën kan zó lekker zijn. Als je maar weet hoe het moet. Wie kan je dat beter vertellen dan Mme Charlotte? Niet voor niks won ze de Gourmand Cookbook Award voor het beste BBQ-boek ter wereld. Dus.